5 personer har gjort en prisförfrågan det senaste dygnet.

Värmepumpar / bergvärme Offerten

bergvärme

"Värmepumpen fungerar inte. Ibland är det för varmt och ibland är det för kallt. Installatören har gjort ett dåligt jobb." Så kan det låta några månader efter installationen av en ny värmepump, bergvärme, pelletsbrännare eller värmesystem. Villaägaren är inte nöjd. Men finns det inget avtal med installatören är det svårt att få felet justerat utan kostnad. Det finns med andra ord flera skäl till att ta in flera värmepump offerter och att skriva riktiga avtal när du anlitar en värmepump installatör.

Värmempump & Bergvärme Offerten

Ta alltid in offerter från flera olika bergvärme installatörer. Större uppdrag bör alltid föregås av en offertförfrågan. Redan en första anblick på de offerter som kommit in kan ge dig bra information. Du kan också kontrollera så att inte installatören finns med på Råd och Röns svarta lista, där de företag som vägrat följa ett beslut i Allmänna Reklamationsnämnden hamnar. Offerten, om den till exempel gäller ett nytt värmesystem, bör föregås av en beräkning av villans energibalans och årliga energibehov för att ge en indikation om vilken storlek och effekt på värmesystemet som är relevant. Offerten ska noggrant beskriva vad uppdraget omfattar, och vad det inte omfattar. Här ska även uppföljningen efter installationen regleras. Efter större förändringar behöver nämligen värmesystemet ofta trimmas in för att fungera effektivt. Några återbesök kan alltså tänkas ingå i uppdragets omfattning. Priset ska givetvis också framgå av offerten. Är du fortfarande osäker på installatören kan du be om referensobjekt.

Vi hjälper dig hitta rätt bergvärmeinstallatör!

Gör en gratis prisförfrågan på 1 minut och nå ut till flera bergvärmeinstallatörer direkt.
Spara tid och gör en prisförfrågan idag.
Skapa gratis prisförfrågan här
Tjänsten är gratis och fungerar i hela Sverige.


...
Skapa gratis prisförfågan.
...
Få offertförslag från flera bergvärmeinstallatörer.
...
Välj den bergvärmeinstallatör som passar dig bäst!

Läs mer om Värmepump & bergvärme offert | Värmepump Avtal | Flera parter | Med kvitto | Reklamation | Frivillig trygghetsförsäkring Läs mer på VVS-installatörernas webbplats. www.vvsi.se Källa " target="_blank" rel="nofollow">Energimyndigheten Mer om bergvärme hittar du på bergvarme.energi-och-el.se